Ontbijten met Morgenstund’®

Geschreven op 16 oktober 2018 door Leen Craeymeersch | 779 keer bekeken

Gierst-boekweit-pap met vruchten en zaden

P. Jentschura MorgenStund het glutenvrij ontbijt op basis van gierst en boekweit, met appel en ananas, met pompoenpitten, zonnebloempitten, zoete amandelen en amarant.  MorgenStund is samengesteld, om een voor alle mensen verdraagzame en gelijkmatige gezond ontbijt aan te kunnen bieden.  MorgenStund is basevormend en ballaststofrijk, licht verteerbaar, omdat het glutenvrij en zowel cholesterolarm als ook purinearm is.  P. Jentschura MorgenStund bevat geen toegevoegde stoffen.

MorgenStund'®

  • zonder toegevoegde suikers2
  • gluten- en lactosevrij
  • vegan
  • uit ecologische/biologische landbouw

MorgenStund' is de volwaardige ontbijtbeleving voor het hele gezin. De basenvormende pap overtuigt met waardevolle voedingsstoffen, geeft met weinig calorieën lang een verzadigd gevoel en is licht verteerbaar. Kortom – de ideale basis voor een langdurig lichamelijk en geestelijk prestatievermogen.

Met heet water vermengd is MorgenStund' in een handomdraai klaar en wordt naar believen met vruchten, noten, kruiden of ook met havermelk een heel bijzonder genot. Thuis of onderweg – met de ontbijtpap beginnen u en uw gezin al ’s morgens aan een harmonische zuur-base-huishouding en een succesvolle dag.

 

Receptje

Maak heerlijke ontbijt pannenkoeken met morgenstund.

Gebruik 50gram MorgenStund, 100 ml vocht (amandelmelk of water of iets ander) en 1 ei. Mix alles en bak er ontbijtpannenkoeken van. Deze kan je serveren met vers fruit en wat noten.

Je kan er ook pap van maken, warm en koud. Je kan water, melk of een melk vervanger gebruiken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst!


Wilt u ook reageren?